0
7 In Beauty

Beauty trends

Beauty trends

Vanligtivis brukar jag inte bry mig särskilt mycket om skönhetstrender – det snyggaste är att hålla sig till det man passar bäst i. Men i höst kommer några trender som är värda att hålla ögonen på..

Kattögonen – har synts på en massa olika visningar och i reklamkampanjer (se även båda bilderna), bland annat i Pradas senaste. De är förföriskt feminina och framförallt; retro. Passar utmärkt till höstens timglasformade silhuett med den längre kjolfållen.

Markerade bryn – bryna blir större och mer markerade. Formen är (som på bilderna) perfekt symmetrisk och kräver en hel del uppmärksamhet i ansiktet. Men att bryna blir större innebär inte att man kan lata med pincetten, de ska vara i perfekt form! ;) Fuska lätt till perfektionen med en bra brynpenna..

Jämn hudton
– rouget och solpudret läggs på hyllan ett tag för att ge plats åt mineralpudret som jämnar ut hudtonen och ger den en naturligt fräsch finish. Den som vill ha röda kinder får helt enkelt hoppas på kalla vindar.. ;)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jessika
  24/07/2007 at 7:09 am

  Älskar de där katt/kleopatra ögonen:P

 • Reply
  Fröken SötSur
  24/07/2007 at 5:49 am

  Så coolt med kattögonen och de markerade ögonbrynen. Får se om man vågar sig på det;)

 • Reply
  alma
  23/07/2007 at 11:06 pm

  Hey, “topshop-kuppen” har startat nu och jag hoppas att du vill vara en av dom som hjälper till i försöket att få topshop.com att börja shippa till Sverige. Det skulle verkligen underlätta för dom som bor flera timmar ifrån närmsta topshop-butik. Mer information om hur du lätt kan hjälpa till finns på bloggen! :) Kram!

 • Reply
  Prinsessan
  23/07/2007 at 10:44 pm

  Snygga trender, men kanske inte nåt att anamma i skolan direkt… :P

 • Reply
  Lolita
  23/07/2007 at 9:09 pm

  Filippa: naaw, tack! :D
  Maria: Hihi =)

 • Reply
  Maria
  23/07/2007 at 8:12 pm

  Låter supersnyggt! :)

 • Reply
  Filippa
  23/07/2007 at 7:50 pm

  Härlig blogg, topp 5 bland mina favoriter :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.