0
5 In Beauty

Airplane approved

Flygplan

Nu när det finns nya regler ang hur mycket vätska man får ta med sig i handbagaget så kan det bli lite svårare att packa ner sminket. Och att hyn stramar, håret blir frizzigt och läpparna torra på 10 000 meters höjd råder det ingen tvekan om. Sminktillverkarna har dock reagerat snabbt och det finns en lösning på det eviga flygplansluft-problemet – Airplane approved beauty.

Cargo (ögonskuggor i vänster hörn): Skimrande färgsplash till ögonlocken som ligger i smarta engångsförpackningar i supertunna kort.
Boscia (resekit med bl a ansiktskräm): Innehåller allt man behöver för vacker hy på resan. Lyxigt och praktiskt :)
Cargo (läppglans i engångsförpackning): 30 st små endagsdoser som både ger glans och vårdar. Låter spännande..
Smashbox (foundation och primer): Klassiker i miniförpackningar som räcker i ungefär en månad.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nathalie
  14/05/2007 at 4:09 pm

  jag förstår inte riktigt varför det är SÅ viktigt att ha med sig lite smink på planet.. det är väl skönt med fristad där man inte kan sminka sig och inte behöver bry sig om hur man ser ut! jag tycker det är synd att många tjejer inte vågar gå någonstans utan att vara stylad!

 • Reply
  Danni
  13/05/2007 at 3:21 pm

  Kul med läppglans och ögonskuggor i engångsförpackningar :)

 • Reply
  Lolita
  13/05/2007 at 2:14 pm

  Sandra: Jaa :)
  Mikis: Det varierar nog från person till person. Tidigare påverkades jag inte alls men nu kan jag känna att hyn stramar och att håret blir mer statiskt t ex. Men som sagt så är det olika, de flesta känner att de blir lite uppsvullna och torra när de flyger och då är ju små kit superbra, annars kan man vara väldigt tacksam om man slipper tänka på sånt :)

 • Reply
  Mikis
  13/05/2007 at 1:26 pm

  Alltså jag förstår inte, jag har aldrig märkt av att något spec har hänt med min hud när jag flugit. Visserligen har jag flygit max 4 timmar och det kanske är när det är långflyg som det händer grejjer. Jag har inte märkt någon skillnad, och att man ska ha med sig krämer, foundation o allting tycker jag bara är överdrivet, läppglans och kanse en handkräm eller nåt, visst, men det andra tykcet jag är onödigt..

 • Reply
  Sandra
  13/05/2007 at 10:03 am

  Hehe perfekt med sådana förpackningar, verkligen!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.