0
5 In Archive

Resort report

60s resort chic

Den som fortfararnde ska på en solfylld semester (som kanske även inkluderar bad?), men inte riktigt vet vad den ska satsa på för packning så är resort-kollektionerna räddninen i nöden. Många av visningarna innehöll 60-talsinspirerade plagg – utsvängda klänningar, nätta solhattar och (längst till höger) den perfekta blockfärgade stranddressen som även fungerar inne i stan. Trenden är superlätt att förhålla sig till då den i princip bara innebär att man ska satsa på allt i garderoben som är chict och feminint och sedan tillägga någon accentaccessoar som oozar 60-tal. Så har vi löst packningsdilemmat! Någorlunda.. ;)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  sara
  25/07/2007 at 9:58 am

  jättefin vit klänning.

 • Reply
  Lolita
  24/07/2007 at 4:17 pm

  Filippa: Jaa! En riktig dröm! :)

 • Reply
  Filippa
  24/07/2007 at 9:55 am

  Klänningen i mitten var ursnygg!

 • Reply
  Lolita
  24/07/2007 at 9:10 am

  Haha tack, vad gulligt av dig :D

 • Reply
  MARIE
  24/07/2007 at 8:49 am

  Chict och feminint låter PERFEKT! Klänningen i mitten var underbar :) Roliga inlägg! Jag älskar att du uppdaterar så ofta… Jag blir som ett litet barn i en godisaffär och måste titta på allt hela tiden! När ska jag kunna lämna datorn?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.