0
7 In Beauty

Red lips, red hair

Lolita beauty

Första gången jag såg den här håruppsättningen från Valentino (i höstas kanske det var?) så var jag inte superförtjust. Numer tycker jag dock att den är jättesöt. Dessutom är den superenkel att göra själv! Allt man behöver är två röda band (finns på H&M eller Kicks), några hårnålar och den perfekta knuten som är en blandning mellan slarvig och glänsande. Och matchande röda läppar förstås :) Utmärkt till den svala sommarklänningen… Läs mer om rött på Bjootis blogg :)

Andra bloggar om: , , ,

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Marie
  20/05/2007 at 11:05 am

  Älskar också den, men trots att jag har alla ingredienser – långt tjockt hår, hårnålar och gummihårbanden som sitter i hop – får jag inte till det! Jag får allting på plats framför spegeln, men efter ett tag, vips, så rullar gummibanden liksom upp, speciellt det översta! Någon som vet hur man ska få dem att stanna kvar på plats? ( Kanske jag har för stort huvud…?:)

 • Reply
  Alicia
  19/05/2007 at 4:59 pm

  Riktigt snyggt, med banden och knuten!

 • Reply
  Felicia
  19/05/2007 at 3:40 pm

  Jag brukar ha knut och ett jättesött sammetsband med rosett som jag köpte på H&M för 15:-.Det finns fortfarande kvar!

 • Reply
  Victoria
  19/05/2007 at 11:58 am

  Jag tänkte på just den frisyren senast igår faktiskt… Det fick mig att börja längta efter mitt långa hår, för alla kan vi inte ha den uppsättningen! (: Det blir nog särskilt snyggt med just röda band…

 • Reply
  Sandra
  19/05/2007 at 11:58 am

  Jag gillar den, men jag kan verkligen inte få till en snygg knut med mitt hår!

 • Reply
  Elina
  19/05/2007 at 11:21 am

  Snyggt och stilrent!

 • Reply
  Malena
  19/05/2007 at 11:19 am

  Jag älskar också den här frisyren! Jag hade den frisyer senast igår faktiskt :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.