0
4 In Inredning

Malin Björklund

Man kan nog kalla Malin Björklunds tapeter för konst. För inte bara är de handgjorda utan Malin kommer hem till kunderna och målar mönstrena direkt på väggen…

Swedish pattern designer Malin Björklunds pretty wallpapers are not only drawn completely by hand but she will come to your home and draw them directly on your wall if you buy them.. I love the idea, it makes the wallpaper patterns so much more alive.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  alice
  01/10/2008 at 10:06 pm

  Den här bilden fick mig att tänka på ett ljuvligt hotell i Köpenhamn. Ett måste att bo på om man besöker staden! Varje rum har dekorerats och inretts av en konstnär och regelbundet görs rummen om av nua konstnärer. När man bokar kan man önska ett visst rum, men hotellet lovar inget. bor man flera nätter kan man om man vill få bo i flera olika. De är som små sagoland! Dessutom är personalen jätterar och restaurangen högt rankad.

  Bilder finns här: http://www.hotelfox.dk/rooms.html

 • Reply
  Anonymous
  01/10/2008 at 6:48 pm

  fint

 • Reply
  Persephone
  01/10/2008 at 5:24 pm

  This is so wonderful – what a luxury to have hand-painted walls!

 • Reply
  Hanna lidström
  01/10/2008 at 4:41 pm

  wow!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.