0
3 In Inredning

Inspirerande

Gold

Gyllene dekor i badrummet och svartvita tapeter? Jag gillar personen som bor här! Den lyckas på något sätt kombinera tacky med retro och resultatet känns både modernt och personligt. Gillar speciellt lampan också, som ser ut som någon slags Sandra Backlund-topp.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  jeanette
  12/02/2008 at 11:39 am

  jag gillar verkligen matsalen :)

 • Reply
  LisaMarie
  12/02/2008 at 8:02 am

  Det där badrummet ser verkligen intressant ut på något sätt, fast jag får varken retro- eller tackyvibbar av det.

  Jag får snarare känslan av att man tagit nån slags överbliven plåt som egentligen är till för något annat, och spickat upp den på väggen som en ett skydd för stänkande vatten runt badkaret :p Nästan lite “jag sitter i en industrilokal-känsla”, samtidigt som badkaret förstås ser ut som ens vindyr design. Som sagt, intressant :p

 • Reply
  elinor
  12/02/2008 at 7:59 am

  Det är tävling i min blogg! var gärna med :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.