0
1 In Inredning

Lisa Bengtsson

Tapet

Popkonst eller praktiskt leverne? Lisa Bengtsson har designat framtidens tapet med inbyggda (målade?) ramar för fotografierna. Så blir de garanterat dokumenterade för en längre tid framåt – de går inte att ta bort… :P

Jag gillar idén – möjligheterna är obegränsade när det kommer till användningsområdet. Man kan sätta upp en ensam tapet och fylla den med foton, eller sätta på dekorativa dörrhantag och använda dem som krokar. Eller varför inte måla små motiv i utvalda luckor? Eller skriva små versrader? Eller använda det som en gästbok...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jennifer
    25/12/2007 at 3:02 pm

    Vi letar tapet till toaletten, skulle verkligen kunna tänka mig den här. Den är så cool. Då har våra gäster något att göra när dom sitter där och filosoferar =)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.