0
4 In Inspiration

Vart kommer inspirationen ifrån?

Inspiration

Det diskuterade vi den 10 juli 2007.
Låt oss fortsätta på diskussionen.
Vad inspireras du av? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  blondie
  25/12/2007 at 10:02 pm

  moste säga att du har en väldigt speciell, menmkt intressant blogg osm du skriver. Tror du kan få otroligt många läsare

 • Reply
  Tina
  25/12/2007 at 2:59 pm

  Det finns så mycket som inspirerar mig. Men det beror ju självklart på VAD för slags inspiration jag söker. Inspiration till vad jag ska ha på mig kan komma från allt från böcker till bilder på kändisar. Jag blir kreativt inspirerad av fotografier, mönster, personer, kändisar, hemsidor, bloggar, filmer, tv-serier m.m. Det finns så otroligt mycket! Inspiration, eller snarare att bli inspirerad är nog något av det bästa jag vet.

 • Reply
  Evis
  25/12/2007 at 1:15 pm

  Film och musik mycket. En överdos av “Grease” och “Cry-Baby” i somras syns fortfarande i form av en distinkt 50-talsinspiration i min klädsel; blandat med
  dagens mode förstås. För mycket “Pride and Prejudice” (den riktiga, med Colin Firth och Jennifer Ehle) för två somrar sen ledde till ett flitgit användande av en riktig kashmirschal med paisleybårder i ändarna. Lyssnar jag å andra sidan under en period mycket på rock och punk återspeglar det sig i en rockigare stil.
  Det blir någon slags korsbefruktning också, förtjusning i en viss stil leder till att jag lyssnar på musik från den eran.

 • Reply
  ruphus
  25/12/2007 at 1:15 pm

  Jag inspireras av tatueringar (speciellt) old school och tv-spel till 8-bitars. Det symboliserar litegrann att allt kommer och går men i olika tappningar. Gamla saker med nytänk, helt enkelt.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.