0
2 In Beauty

Framtidens hår?

The new do

Modet går framåt i en hisnande fart – högteknologiska tyger hos Prada, vitaminutsöndrande kläder i Japan, futuristiska ytor som till och med nässlat sig in i den kommersiella marknaden (lacktights är ju till exempel ett helt nytt fenomen) och kravlösa silhuetter som framhäver det bäraren vill framhäva och inte det som tidsepoken föreskriver.

Men smink- och skönhetsmässigt då? Den zonen är ännu ganska outforskad. När kläderna förändras trappas sminket ner – visserligen en ganska logisk följd, men håret? Till våren syntes slingor i fruktiga nyanser i modellernas hår hos Anna Sui och alla blickar vändes mot Marc Jacobs då han fägade håret kleinblått.

Kan det vara så att färgstarkt hår à la Milla Jovovich i Femte elementet är nästa grej? Jag kan tänka mig att det skulle kunna funka. En bra hårstylist – några kändisar (MK Olsen eller Sienna Miller) och klarorange…

Fast nja, det lär nog dröja ett tag tills det blir aktuellt… :P

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Fian
  12/11/2007 at 6:10 pm

  Det roliga med lacktightsen som människor tror att dem har, inte är lack på riktigt. Lack luktar och känns som en gigantisk ballong, precis som på bilden där uppe.

 • Reply
  Carolina
  12/11/2007 at 8:33 am

  Det är häftigt att ha oranget hår på en fest men man blir nog trött på det i längden..Verkligen femte elementet känsla över det hela.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.