0
102 In Inredning

Mönstrat eller vitt sovrum?

Mönstrat eller vitt?

Det finns för- och nackdelar med båda. Det mönstrade sovrummet är härligt att vakna upp i – man blir pigg och på bra humör av färgerna och den glada stämningen. Men på kvällen kan det ju vara lite svårt att somna när man går in i sovrummet och blir helt bländad av färg och formgivning på hög nivå.

Det vita sovrummet (med rosa sänggavel) är avslappnande och neutralt. På morgonen lyser solen in genom fönstret och de vita lakanen samt väggarna gör rummet ljusare. Men man blir inte sådär superpigg direkt, snarare glad att man har en sån bra sovplats, varför lämna den? Så hur ska man inreda sovrummet egentligen – mönstrat eller vitt? :)

You Might Also Like

102 Comments

 • Reply
  Nyponet
  29/06/2007 at 8:49 pm

  Jag föredrar nog det vita, sobert och härligt avslappnat!

 • Reply
  Mirnesa
  29/06/2007 at 7:42 pm

  helt vitt skrämmer mig! det känns så opersonligt och väldigt mycket sjukhus. gillar inte avskalat alls faktiskt :)

 • 1 2 3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.