0
1 In Inredning

Mode och inredning?

Inrednings... mode?
Hur blir resultatet när modetrenderna smyger sig in i inredningstidningarna?

Att modehuset Fendi satsar på diamantformen även i sin inredningsserie 'Fendi Casa' kanske inte är så jätteförvånande. Inom mode kan den här stolen även ligga under kategorin 'Xena-trenden' med sina krigs- och sköldaktiga influenser… :)

Vivre har skapat den ultimata hallmöbeln – en pall där sätet är i lack-finish. Perfekt plats att ta av sig höstens lackstövlar på?

Många är trötta på metallic men trenden håller sig kvar tack vare att modehusen fortsätter att hypa den i höstkollektionerna. Varför inte flytta metallictrenden bort ifrån kläderna och accessoarerna och in i badrummet (alt arbetsrummet)? Några gyllene och silvriga mosaikinslag och voilà – Bisazza har löst problemet.. :P

Blockfärgat är en av höstens största trender och konstfanatikern vet vart den gör sig bäst – på väggen. Gemma Smiths tavlor och verk i underbara färgkombinationer är kanske inte särskilt enkla att få tag på men lyckas man så har man blockfärgat så att det räcker i en livsstid.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  nicolina
  12/08/2007 at 1:19 pm

  Den här lilla sekretären från Grange har förföljt mig ända sedan jag såg den på NK för något år sedan. Gud så snygg den är i verkligheten! Bilden gör den inte riktigt rättvisa men det är väl lika bra – 60 000 kr tror jag inte många av oss har att lägga ut på en sån möbel.. ;) Däremot kan man alltid måla en själv… Auktionsverket nästa! :)
  detta skrev du i ett tidigare inlägg! :P vart kan man hitta denna vackra vara på internet? iaf så att man kan titta på den? :) grymt snygg är den!?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.