regn


minns inte vart jag hittade bilden.. men jag gillar den

jag älskar när det regnar. och åska… det är inspirerande. det känns som om något är i görningen. jag vill gå på långpromenad och känna hur håret klistras fast mot hyn, skorna bli dyngsura och kläderna tunga. känna att man lever.

Related posts:

Parisiskt
Blue cherry blossoms...
favourite
Posted in: Uncategorized

4 Responses to “regn”

 1. Micke says:

  Finns inte mycket som ger mer närvarokänsla än ett redigt sommarregn ! (när man står i det med eller utan t-shirt och det bara är sååå härligt i den ljumma temperaturen)

 2. Anonymous says:

  Åh, exakt de orden använde jag i just det sammanhanget senast i fredags om jag minns rätt. "Känna att man lever". För visst gör man det när man går ute i regnet? Det är verkligen en underbar känsla.

 3. emma says:

  älskar åska och regn!

 4. Anonymous says:

  Fin bild, med paraplyet=)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?