regn


minns inte vart jag hittade bilden.. men jag gillar den

jag älskar när det regnar. och åska… det är inspirerande. det känns som om något är i görningen. jag vill gå på långpromenad och känna hur håret klistras fast mot hyn, skorna bli dyngsura och kläderna tunga. känna att man lever.

Related posts:

be a bean
checkered floors
the selby
Posted in: Inredning

4 Responses to “regn”

  1. Micke says:

    Finns inte mycket som ger mer närvarokänsla än ett redigt sommarregn ! (när man står i det med eller utan t-shirt och det bara är sååå härligt i den ljumma temperaturen)

  2. Anonymous says:

    Åh, exakt de orden använde jag i just det sammanhanget senast i fredags om jag minns rätt. "Känna att man lever". För visst gör man det när man går ute i regnet? Det är verkligen en underbar känsla.

  3. emma says:

    älskar åska och regn!

  4. Anonymous says:

    Fin bild, med paraplyet=)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?