0
5 In Inredning

Feminint och orientaliskt

Inredning

Jag skulle gärna flytta in i rummet ovan – även om det inte riktigt är min stil. Så rent och feminint. Och lite vårigt också… Möblerna och dekorationerna på bilden kommer ifrån Graham an Green och Zara home :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maja
  30/01/2008 at 3:39 pm

  Vad underbart lungt det ser ut :)

 • Reply
  Linda
  30/01/2008 at 2:27 pm

  håller med dej lite kanske lite fött sött eller vad det kan vara med på bild är det jätte fint

 • Reply
  Thepreciousgirl
  30/01/2008 at 10:28 am

  jättevackert! Lugnande och harmoniskt. Love it!

 • Reply
  Madde
  30/01/2008 at 9:02 am

  Som liten hade alla andra favoritfärger men inte jag. Nu när jag närmar mig tretti så sprack äntligen min bubbla och jag älskar nu rosa och prinsessaker. Tur att man har två söta töser där hemma som man kan klä i rosa *Hihi* Hade gärna också haft ett sådant rum, men då hade det funnits spår av välling och babyspy. Hoppas att min rosa dröm stannar kvar så jag kan få ett fint sovrum den dagen barnen flyttar emifrån :) Nu får vi nöja oss med mörka färger :)

  Kramis

 • Reply
  Frida Westergård
  30/01/2008 at 6:29 am

  Åh vad fint!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.