0
4 In Inredning

regn


minns inte vart jag hittade bilden.. men jag gillar den

jag älskar när det regnar. och åska… det är inspirerande. det känns som om något är i görningen. jag vill gå på långpromenad och känna hur håret klistras fast mot hyn, skorna bli dyngsura och kläderna tunga. känna att man lever.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Micke
  06/08/2009 at 2:55 pm

  Finns inte mycket som ger mer närvarokänsla än ett redigt sommarregn ! (när man står i det med eller utan t-shirt och det bara är sååå härligt i den ljumma temperaturen)

 • Reply
  Anonymous
  01/07/2008 at 12:56 am

  Åh, exakt de orden använde jag i just det sammanhanget senast i fredags om jag minns rätt. "Känna att man lever". För visst gör man det när man går ute i regnet? Det är verkligen en underbar känsla.

 • Reply
  emma
  30/06/2008 at 6:51 pm

  älskar åska och regn!

 • Reply
  Anonymous
  30/06/2008 at 4:49 pm

  Fin bild, med paraplyet=)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.