0
8 In Archive

Beckham och konst?

Marc Jacobs

Många tycker att Marc Jacobs vår/sommar-kollektion är flummig. Jag tycker att den är konstnärlig. För det första är det otroligt hur han har kunnat ta en sån vändning från det damiga, 40-talsmodet i höstkollektionen till det här experimentella och lekfulla. Kontraster och stereotyper möter varandra i en explosion av färger, kvalitéer och nya skärningar. Och om Victoria Beckham hade den här uppsynen på min kollektion så skulle jag vara mer än lycklig – hon är ju inte den ideala stilikonen precis :P

Vad tycker ni? :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  cattis!
  17/09/2007 at 10:57 am

  Vadå? Hon klär ju sig snyggt, i alla fall ofta. Det är klart alla gör stilmissar..

 • Reply
  Not another rich kid
  16/09/2007 at 7:28 pm

  haha, precis! jag skulle vara överlycklig! Marc Jacobs är ett geni, gillade hans kollektion för Marc by Marc Jacobs också ;)

 • Reply
  Maria
  16/09/2007 at 7:21 pm

  haha du har så rätt, vilken min hon hade!

 • Reply
  Nathalie
  16/09/2007 at 7:06 pm

  det är ju fina kreationer, men svårt att hitta någon inspiration, tycker iaf jag!

 • Reply
  Victoria
  16/09/2007 at 7:02 pm

  Haha, du tog orden ur mun på mig angående Marc Jacobs vår- och sommarkollektion. Det är lekfullt och det är kreativt!

 • Reply
  julia
  16/09/2007 at 6:51 pm

  hemskt, tragiskt. hans kollektion inspirerar inte ett dugg. kläder ska kunna bäras! om ha vill hålla på med konst kan han börja få ner sina idéer på tavlor istället tycker jag. detta var en stor besvikelse verkligen, jag tror knappast att någon suktar efter att få bära just den där rosa klänningen till höger, så jag förstår inte meningen med hans kollektion?

 • Reply
  donnasandra
  16/09/2007 at 6:50 pm

  Har inget emot kollektionen alls…Beckhams ansiktsutryck är himla roligt. Undrar vad hon tänker :-)

 • Reply
  Dashy
  16/09/2007 at 6:28 pm

  You make a point. Jag har absolut sett Marc Jacobs nya kollektion som just “flummig” men ditt synsätt vidgar vyerna för mig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.