0
3 In Gossip

Streetstyle New York

Streetstyle NYC

Lite inspirerande Streetstyle från New Yorks modevecka skadar aldrig..

Newspaper print
Jag vet inte varför men tidningspapper fascinerar mig. Både i konst- och mode-sammanhang. Problemet är ju bara att det är så svårt at hitta något riktigt bärbart. Antingen är det för mycket, eller för äkta, eller för… tacky. Tjejen på bild ett lyckas däremot utmärkt med det omöjliga och får en tidningsmönstrad klänning att se superfräsch ut. Undrar vart den kommer ifrån…

The grey mini
Den här outfiten är genialisk på så många sätt men främst är det färgskalan och accessoarerna som lockar. Svart, vitt och grått är en vinnande kombo, skornas platåer är to-die-for (även om platformsskorna börjar blekna trendmässigt) och väskan är för söt för att vara sann! Balenciagas biker bag i den minsta modellen är härmed en av mina favoritväskor :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Danni
  16/09/2007 at 6:28 pm

  Härlig stil på dem båda och miniBalenciagan var ju nästan för söt ;)

 • Reply
  Nina
  16/09/2007 at 6:01 pm

  Tidningsklänningen är assnygg!!

 • Reply
  Linnea
  16/09/2007 at 5:49 pm

  Tjej nummer två har helt underbara skor. Jag måste hitta ett par båtskor nu!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.