0
1 In Archive

Mayle, fall 08

Mayle är ett relativt nyupptäckt märke för min del.. Jag gillar det. Enkla linjer, neutrala plagg, feminina former. Hade gärna hängt in plaggen ovanför i garderoben – de skulle räcka typ hela hösten. Kan bero på min nya klädkod: det är bara kläder. En åsikt som är så långt ifrån allt mode- och trendrelaterat att jag nästan blir lite generad över att bedriva en modeblogg. Men kanske är det nästa sväng i modevärlden? För förr eller senare måste det ju komma en motreaktion till de gågna årens hysteri kring kläder, trender och konsumtion…

I recently discovered Mayle and I like it.. Simple clothes with feminine lines.
And the rest of the text is basically me asking the question: will there be an anti-trend to fashion soon? As it has certainly been an hysterical boom here in Sweden.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Bloggerella
  24/08/2008 at 2:33 pm

  I really like the simplicity of Mayle as well, and a couple of my favourite pieces of clothing is from Mayle. Unfortunately it was announced last week that they are closing down and the cruise collection due in shops in November is the last one.

  You can read more on WWD

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.