0
0 In Archive

Alphabet of Autumn

ABCD

Framöver kommer ett litet trendalfabet att dyka upp här på bloggen och först ut är A-D :)

Artsy
Snirkliga mönster, roliga skärningar, origamiaktiga dekorationer, vackra hattar. Den konstnärliga trenden handlar om att hitta annorlunda vinklingar på klassiska ting – att tillföra något eget och personligt till outfiten. Inspirationskällorna är Peggy Guggenheim och Gunilla Pontén. Skorna i kollaget kommer ifrån Christian Louboutin.

Bright
Det blir en färgglad höst, det vi redan och visst tål det att upprepas! Tänk färger som man vanligtvis skulle använda sig av på våren och matcha in dem i höstoutfiten med hjälp av strumpbyxor och handskar. Läppglanset i kollaget kommer ifrån Nars och färgen heter ‘Turkish Delight’.

Combinations
Höstens trender handlar mest om kombinationerna. Kvalitékombinationer, färgkombinationer, modellkombinationer, volymkombinationer. Tänk kontrasterande och tänk nyskapande – det funkar att blanda en lurvig grå kappa med oranga knästrumpor. Inspirationskällorna är de flesta visningarna men främst Prada.

Duchesse
…heter tyget som vävts i satinbindning som gör rätsidan glansig. Förekommer oftast i siden och har en tung känsla till sig. Eftersom att Duchesse-siden är väldigt dyrt så används det oftast till aftonklänningar men den kräsne kan alltid investera i en Marc Jacobs-klänning… ;) Tyget på bilden kommer ifrån en Vera Wang-kreation.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.