0
2 In Archive

Translate it

Runway and wardrobe

Det bästa med visningarna är långklänningarna på slutet. Otroligt inspirerande, får lust att bli galen och bara bära ståtliga långklänningar dag ut och dag in (kanske ett framtida mål, som gammal dam så spelar det ju ingen roll ;). Den här långklänningen från Bottega Veneta fick mig direkt att tänka på somriga ljuva, himmelsblå klänningar i kripsigt tyg med perfekt drapering. Måste införskaffas! 3.1 Phillip Lim får stå för insirationen, någon som sett en liknande budget? :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Fashionable Gossip
  28/05/2007 at 2:03 pm

  Jag har för mig att ZARA har en liknande. Tyckte jag såg en sån klänning idag när jag sprang förbi.. Kram kram och ha en bra dag!

 • Reply
  Debbie
  28/05/2007 at 1:15 pm

  Hm, tyvärr. Eller, känns som att jag sett det nånstans, kommer jag på vart så lovar jag att hojta snabbt :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.