0
54 In Archive

Give me sunshine!

Give me sunshine!

I vår är det färger som gäller och därför även gult. En svår färg kan jag tycka… Förutom när net-a-porter gör ett minst sagt inspirerande kollage som gör att gult känns helkul igen :) Snodde en av mammas illustrationer och hängde på två modeprylar till i  vår, ett alternativt kollage ;) Kanske viskar det om min längtan till våren? Vi behöver lite ljus i januarimörkret känner jag! :)

Väska: Fendi B Bag – B-bagen är egentligen inte alls min väsksmak, men om jag fick för mig att skaffa en så skulle den vara i en vågad och rolig färg som gult. Det är oseriöst och personligt på ett så härligt sätt.. Jag håller med Ebba; lyx är att ha en väska i en annan färg än brunt och svart. Så varför inte en gul? ;)
Örhängen: Kenneth Jay Lane – de små fjärilsörhängena från KJL är inte så dyra men väldigt söta och skulle passa utmärkt till sommarklänningen. Dessutom är det kul att mixa guld och gult (i lagom doser förstås :P).

You Might Also Like

54 Comments

 • Reply
  Mark
  08/01/2007 at 11:39 am

  Tuff väska och snygg färg!

 • Reply
  två glada tjejer
  07/01/2007 at 2:47 pm

  vi är verkligen imponerade av dina repotage om du har tid och lust skulle det vara jätte gulligt om du kunde mejla oss om hur man gör olika saker tack på förhand.:-)

 • Reply
  Izza - back in buisness
  07/01/2007 at 2:11 pm

  cool bild.. loves it

 • Reply
  Lolita
  06/01/2007 at 3:18 pm

  Vad kul att så många gillar illustrationen! För att svara lite hastigt: jaa, mamma är illustratör och om man verkligen vill köpa en tavla eller poster så kan man maila mig så berättar jag pris och så vidare. Väskan är gorgeous! Men som många av er säger, helt oanvändbar och crazy… ;D

 • 1 2

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.