0
6 In Archive

Balenciagas blommor

Balenciaga

Varje säsong finns det modehus som på ett mer konkret plan sätter trenderna. Till exempel – även fast att många modehus till höstkollektionerna använde sig av Dr. Martens så är det främst Paul Melim Anderssons tolkning på Chloékollektionen man förknippar skorna med.

I vår tror jag starkt på Ghesquières Balenciaga som trendforum. Klänningarna i sig (vars bärbarhet kan ifrågasättas) är förmodligen både för exklusiva och speciella för att man ska få se dem på gatorna men blomprinten, mönstrena, färgerna, formerna och skorna kommer med all säkerhet att sätta ett avtryck på vårens trender.

Konkret så kan man säga att det händer något vid axlarna. De är i fokus, utan att ta för mycket plats. Markerade på ett subtilt men ändå trotsigt sätt. Färgerna känns både retro och nyskapande – både sent 1950- och 2000-tal. Och slutligen skorna – de nya jesusandalerna är höga stövlar med snörning och öppen tå. Jag gillar det!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  03/10/2007 at 10:17 pm

  asså skorna är perfekta.

 • Reply
  Ellis
  03/10/2007 at 7:18 pm

  Hah, jag brukar aldrig riktigt fastna vid Balenciaga, aldrig.Men deras vårvisning är helt sagolikt underbar! Den och guccis:)

 • Reply
  Anonymous
  03/10/2007 at 2:37 pm

  Uggh :P Inte så fina skor de!
  Men blommor är fint!

 • Reply
  Sabor
  03/10/2007 at 10:36 am

  Snygg med blommiga klänningar ;)

 • Reply
  Linn
  03/10/2007 at 10:14 am

  grymt fint med blommigt även på hösten!

 • Reply
  donnasandra
  03/10/2007 at 10:09 am

  Blommönster hoppas jag få se mer av!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.