0
7 In Archive

Båtresa, sol och sommar

Åh vad det är skönt när solen skiner! :) Idag bestämde sig lilla familjen [jag, mamma och pappa] för att göra en liten utflykt till Vaxholm med båten. Det var så himla mysigt, har glömt hur sött det är där. Vi åt lunch på Melanders fisk – god caesarsallad med skaldjur. Sen promenerade vi, fikade och solade. Det var lite medelhavskänsla över Vaxholm, kunde aldrig ha gissat det delvis p g a det oglammiga namnet på ön.. :P Sen åkte vi hem i gassande solsken med glass i handen och chanelsolisarna på huvudet, sommaren kan inte vara härligare! Rekommenderar verkligen en utflykt till ön för er som vill njuta av en skön båtresa på glittrande vatten med utsikt över Djurgården, Lidingö och verkligen avnjuta skärgården till det yttersta.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anna
  06/07/2006 at 1:16 pm

  Åh, det låter hur mysigt som helst :)

 • Reply
  Anonymous
  03/07/2006 at 12:42 pm

  Vet du om de säljer de örhängena någon annan stans än She City. Spelar ingen roll om det är internetaffär eller vanlig!

 • Reply
  emma
  03/07/2006 at 7:07 am

  Låter väldans mysigt:)

 • Reply
  lolita
  02/07/2006 at 8:39 pm

  Angel: jaa super :)
  —: Japp, de finns att köpa på Shecity – en liten butik som ligger nära Odenplan. Om du går av på Odenplans T-station och sedan går upp mot blommstånden och det så ser du en seveneleven tvärs över gatan i korsningen. På den gatan [inte odengatan] så ligger Shecity några meter upp. Fast jag vet inte om de har kvar sånna..
  Liza: Ja exakt, Väldigt likt Gotland faktiskt :)

 • Reply
  Liza
  02/07/2006 at 7:32 pm

  Kan ju inte bli mer perfekt! Waxholm är mysigt ..lite som gotlands små gator utan alla stureplans turister :)

 • Reply
  Anonymous
  02/07/2006 at 7:30 pm

  Har inte till inlägget och göra men vet du var man kan köpa sådana här örhängen:

  http://www.loppis.se/pictures/156000_1.JPG

 • Reply
  Angel
  02/07/2006 at 7:18 pm

  Vad härligt

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.