0
3 In Archive

När jag blir stor…

K is for Kenzo

…ska jag fylla min garderob med ready-to-wear Kenzo.
Kenzo har alltid stått mig nära, vi är som två bekanta som inte riktigt kommer överens men som har så mycket gemensamt. Mestadels gillar jag färgen svart men den del av mig som älskar färg och mönster blir otroligt tilltalad av Kenzos lekfulla, djungelaktiga print och färger. Älskar skorna ovan (är de inte lite Carrie?) och mönstret på klänningen. Och paljettboleron…

…Jaa, dagens bästa får bli Kenzo helt enkelt :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  17/10/2007 at 10:10 am

  et litet tips på en snygg velour tischa
  http://www.tradera.com/Helt_NY_Velour_by_nostalgi_T_shirt_tryck_med_skarp_-auktion-49704020

 • Reply
  Stereostyle & AVENY.se
  17/10/2007 at 9:26 am

  Annorlunda design! I like.
  Trevlig dag! :)

 • Reply
  donnasandra
  17/10/2007 at 8:56 am

  Kan verkligen hålla med om att deras mönster och färger är härliga. De har gjort massa fina sjalar iaf!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.