0
19 In Archive

Dagens fråga

Dagens fråga

Vad tycker du om din garderob just nu? :)

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Marie
  03/02/2008 at 9:58 am

  överfull, går knappt att stänga. jag köper så mycket grejer på impuls, använder de en gång och ångrar mig sedan. idag ska jag rensa ut ALLT som jag inte vill ha och skänka bort en del och sälja det som kan bli sålt.
  vet du nåt bra sätt att få gamla kläder sålda, nån speciell second hand-butik man kan kontakta? vore tacksam för svar :)

 • Reply
  Jessica
  02/02/2008 at 11:04 am

  Hemsk! Liten, rörig och med tråkiga kläder. Sen så är garderoben ful också. Sen så verkar det bara finnas svarta kläder i garderoben.. Försöker köpa färg, men slutar ändå alltid med en svart tröja, igen. Jeansen är gamla, fula och i många fall för små. Den är verkligen en katastrof!

 • Reply
  Mici
  02/02/2008 at 10:59 am

  Jag älskar hur organiserad min garderob är, jag hittar alltid det jag behöver. Men jag skulle vilja ha ett par till skräddade byxor, kanske en snygg svart kavaj och snyggare strumpor. Men jag tycker väldigt mycket om min garderob…fast hur många gånger har jag inte önskat mig en walk-in, hehe…

 • Reply
  Linnea
  02/02/2008 at 10:57 am

  Just nu känner jag mig rätt trött på den. Mina kläder är vinteranpassade, men jag är inställd på vår.

 • Reply
  Anonymous
  02/02/2008 at 2:51 am

  Jättetråkig. Den finns inga galgar att hänga på, utan man måste vika och försiktigt stoppa in. Tyvvär har jag aldrig varit den lugna personen utan jag kastar in kläderna istället. Förövrigt ekar det i den. Nästan. Och inneh¨åller väldigt lite som jag verkligen tycker om..

 • Reply
  Nina
  01/02/2008 at 9:02 pm

  Usch, känns inte som om jag har varken tid eller pengar att lägga på den.. Jag börjar bli allt mer och mer intresserad för mode och design men pengarna är stoppet, visst man kan fynda skit snygga saker, men tiden.. hmm.. Det kommer förhoppningsvis i sommar eller höst :)

 • Reply
  emmy
  01/02/2008 at 6:13 pm

  MIN GARDEROB ALLTSÅ SJÄLVA UTRYMMET DÄR MAN FÖRVARAR KLÄDER:
  min garderob har världens största potential! Det är egentligen ett litet rum som ligger intill mitt! Alltså världens största (okej inte VÄRLDENS STÖRSTA men en väääldigt stor) walk in closet. Men just nu är det bara kaos. Kläder ligger i drivor, det är ingen ordning och dessutom står det flyttkartonger överallt…

  MIN GARDEROB ALLTSÅ KLÄDERNA I DEN:
  Det är otroligt mkt kläder. Helt sjukt mkt kläder. Men ändå vet jag aldrig vad jag ska ha på mig och det känns aldrig rätt. Jag tar det som ligger övest och använder alltså samma saker hela tiden känns det som. Jag räknade och jag ha 16 jeans som är snygga och som jag gillar. Jag mixar mellan 2 typ….

 • Reply
  Åsa
  01/02/2008 at 1:51 pm

  Svart, tantig och accessoarlös. Idag. Fast, där hänger och ligger en hel del, så det kan ju hända att jag tycker något annat om min garderob imorgon….

 • Reply
  sunniva
  01/02/2008 at 1:33 pm

  Hatar den så mycket!
  uff…
  That’s fashion!

 • Reply
  En Mölnbobos Liv - Mammablogg
  01/02/2008 at 11:58 am

  Den är ganska tråkig, som överviktig så hittar man inte precis så mycket roliga kläder. Sen är jag mammaledig så då går jag jämt i trista kläder hemma… fast när man ska iväg klär man ju upp sig förstås.. men lite mer toppar och nya byxor vore något som skulle liva upp mig.

 • Reply
  Alexandra
  01/02/2008 at 11:53 am

  Jag hatar den, de ser ut som ett bomnedslag och jag måste ut och shoppa nytt ;)

 • Reply
  Nathalie
  01/02/2008 at 11:41 am

  Att den inte innehåller någonting alls!! Har precis flyttat tillbaka till Frankrike och tog med mig sjukligt lite kläder.. Känns deprimerande :P

 • Reply
  Emma
  01/02/2008 at 10:55 am

  Jag har tur och har två garderober då jag bor på internat och hemma. På internatet är det väldigt snålt med utrymme, men hemma har jag en walkingarderob som jag älskar. Högt i tak och mycket utrymme för kläder. Älskar!

 • Reply
  Maria
  01/02/2008 at 10:22 am

  Om du menar själva garderoben så är den alldeles för stökig! När det gäller garderobens innehåll så är jag väl relativt nöjd, skulle dock vilja ha lite flera basplagg, söta kjolar, ett par jeans som faktiskt sitter bra och ett partylinne eller två.

 • Reply
  LisaMarie
  01/02/2008 at 10:10 am

  Menar du själva garderoben eller innehållet? :p Jag svarar väl iofs likadant på frågan vilket fall, jag är ganska nöjd, men det kan bli bättre :)

  Har börjat handla lite till våren/sommaren men som fattig student kräver ju tyvärr budgeten att man är sparsam… Har dessutom inte hittat så mycket som fallit mig i smaken på sistone. Dock har jag kvar en del från förra våren/sommaren som jag fortfarande tycker om. Det jag skulle vilja ändra på är att jag så ofta köper alltför billiga saker som av olika anledningar inte alls blir kvar länge i garderoben…

 • Reply
  Ellie
  01/02/2008 at 9:36 am

  Roligt att du tar upp just den frågan som jag själv har funderat på de senaste dagarna!
  Min garderob är full av liv och möjligheter: många basplagg i säkra färger som svart, marinblått, vitt och brunt. Men sedan finns det en sprakande färgexplosion också. Kombinationerna blir nästintill oändliga och jag har dessutom nyss fyllt på mitt skoförråd. Beredd att möta våren.
  Nu låter det som om jag har en massa kläder, men det har jag inte. Är en vanlig student, som bara har lyckats bra med klädinköpen de senaste 2 åren (jag säger rea och många timmars letande och övervägande..) och som nu kan luta sej tillbaka och njuta av sin lilla, men underbart fina, garderob.
  Mitt svar? Jag är helnöjd.

 • Reply
  Kim
  01/02/2008 at 9:34 am

  Älskar den! :)

 • Reply
  Sassy
  01/02/2008 at 9:16 am

  Tja, jag ska flytta imorgon så det mesta ligger nerpackat och garderoben innehåller några ynka plagg. Däremot kommer jag att få en jättefin garderob i den nya lägenheten, där jag kommer att få plats med mer än i den gamla.

 • Reply
  Lexie
  01/02/2008 at 9:13 am

  Den är för liten, jag behöver en större :p

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.