0
3 In Archive

efterlängtade bilder !

Ja, äntligen har jag USB-kabeln och kan lägga upp lite bilder på endel saker jag tjatat om. Bland annat mina underbara vinterstövlar, min plånbok, mina ballerinor och min väska, allt nytt ;D So sit back and enjoy,

Först är plånboken ut, den är väl minst viktig. Den var inte så dyr, men ändå väldigt fin och användbar. Plus i kanten att den är läskigt lik en Marc Jacobs modell jag tidigare sett. Och den kan som sagt användas som clutch bag också eftersom att den är relativt stor :)
plånbok

Sedan är det mina små leopardballerinor. Ganska så galna egentligen men jag har faktiskt alltid velat ha sånna så det så :) De passar till de flesta färgerna speciellt svart och rött, dock inte med andra mönster.
ballerinas1ballerinas2

Sedan är det ju den matchande väskan. Mammas gamla från 80-talet med äkta kopäls /eller ponny??/ och läderinsida. Det enda jag är rädd för är att bli typ nerslagen av någon djurrättsaktivist :P
väskan hängerväskan

Och sist kommer favoriten… Stövlarna. Mina vinterstövlar i skinn är så sköna och fina. De går ungefär till knäna och passar till precis allt:
stövlar

Anledningen till att bilderna inte kom igår var att jag i sita sekund gick på picnic på djurgården med lite kompisar. Det var huur kul som helst :) Synd att mina föräldrar är så okänsliga och aldrig litar på mig att jag fick komma hem 21:30.

You Might Also Like

 • lolita
  13/09/2005 at 7:36 pm

  Från Jerns :)

 • lolita
  13/09/2005 at 7:35 pm

  Från Jerns :)

 • anna
  13/09/2005 at 4:38 pm

  åh, måste bara fråga, vart har du köpt leoballerionorna?