0
4 In Inredning

“Beige is bullshit”

Beige

Medger att jag hade lite svårt att föreställa mig ett hem med beige bas efter att ha sett avsnittet där Mr Big förklarar för Carrie om sin lägenhet med Natasha. Men efter att ha sett bilden ovan så förstår jag. Det känns som att jag sviker Carrie lite när jag säger det men beige i kombination med vita väggar, snirkliga stuckaturer och aprikosfärgade inslag känns faktiskt inte helt fel.. ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Felicia
  27/12/2007 at 10:27 pm

  Åh gud.Jag sitter rätt ostadigt på stolen här.Det där är en lägenhet jag hade velat placera i New York och bosätta mig i.Och kanske aldrig lämna den heller…

 • Reply
  nathalie
  27/12/2007 at 10:02 pm

  tavlan där det står for like ever var söt :)
  gillar rummet för övrigt också!

 • Reply
  Sophie
  27/12/2007 at 9:57 pm

  jättesnyggt! bra kombination med färger tycker jag. inte överdrivet, lixom.

 • Reply
  Göte Børge
  27/12/2007 at 9:49 pm

  Jag är i desperat behov av hjälp med identifikationen av en kappa. Hittelön ges
  ;-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.