0
4 In Archive

Vem är hon?

Diane Pernet, modebloggare.

Diane Pernet – uppseendeväckande dam i femtioårsåldern, klädd i helsvart med änkeslöja och svarta solglasögon, frontrow på alla modevisningar under sthlms fashionweek. Måste vara den ultimata modebloggerskan, som dessutom inte verkar ha några problem med att välja dagens outfit eftersom hon haft samma look de senaste 25 åren..

Diane Pernet bor i Paris men reser världen runt för att rapportera från utställningar, art-happenings och modevisningar i sin blogg "A shaded view on fashion", där man bland annat kan läsa att hon tagit kurser i fotografi, jobbat som designer, modejournalist, stylist och annat moderelaterat.

På Diane Pernets blogg kan man även läsa om hur hon har umgåtts med celebs som Andy Warhol, haft Anna Sui som stylist till sin visning, varit vän men förlorat kontakten med Paul Melim Andersson, låtit Anna Wintour styla en plåtning på sina kläder och sålt en klänning till den då 15-åriga modellen Naomi Campbell.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  V
  20/08/2007 at 11:24 am

  det ligger även på drottninggatan! långt upp..förbi både pub och skandia..

 • Reply
  Annie - PD
  20/08/2007 at 7:41 am

  Hon är en stålig kvinna – jag såg henne på Jojo&Malous visning :)

 • Reply
  Lolita
  20/08/2007 at 4:07 am

  Vad gulligt av dig! :D Ordning och reda har jättefina almanackor, pärmar, väskor osv och finns bland annat i NK och Åhléns och på Götgatan :)

 • Reply
  Anonymous
  19/08/2007 at 9:50 pm

  Jättebra blogg, min favorit. Nu optimal när du lägger ut bilder på dig själv också! Jag undrar vart ordning och reda ligger i stockholm, de lär väl ha fina kalendrar? Eller ar du andra tips? Tar gärna emot dem isåfall! :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.