0
3 In Archive

nya Clean, nytt spänne, fin frisyr

Den här Clean doften luktade jag på idag på C/o Stockholm och den luktar så himla gott. Fresh Laundry luktar faktiskt precis vad den lovar, nytvättat. Konstigt för jag gillar inte de andra Clean dofterna alls men den här var gudomlig… Fast jag skulle nog inte spraya den på mig utan på kläderna. Bra sätt att hålla kläder fräscha länge om man inte hinner tvätta :P

Idag köpte jag den lilla säkerhetsnålen från Tjallamalla /fast jag köpte den på picnic/ med små babuschkor i storleksordning. Den är hur söt som helst och handmålad och jag älskar den. Har ju tänkt på den nu i evigheter och tänkt åka iväg till söder men jag fann den på picnic istället och blev överlycklig. Och den är ju passande såhär i ryska modetider:

Nål

Jag ska nog ha den till En liten midje/knytkofta i grått som jag hittat och lagt undan på H&M. Lade också undan en jättesöt tanktop med en stoor rosett på framtill över bröstet i svart. Koftan och toppen passade jätte bra och antingen kan man ha toppen som lite mer vardaglig tillsammans med en kofta eller så kan man ha bara den med smycken till… Jättefina :D

Förresten så gjorde jag en liten frisyr nu i helgen när mitt hår var lite otvättat men jag hade inte tid att tvätta det och min lilla brorson på 7 månader skulle komma på besök. Det blev faktiskt ganska sött.. Man bara sätter upp håret i en hög tofs med mycket volym och knyter en rosett av ganska tjockt sidenband /i valfri färg/ och sedan låter man ändarna hänga lite slarvigt:
Rosett i mitt hår

You Might Also Like

 • Lydia Joy Gadolin
  26/04/2006 at 8:58 pm

  Wow, vilket vackert hår du har.

  /Lydia Joy

 • lolita
  13/09/2005 at 7:34 pm

  Oh spännande, ska absolut kolla in det! :)

 • Katarina Silfverståhl
  13/09/2005 at 9:36 am

  Du verkar vara en tjej med intresse av haute couture. Måste då tipsa om denna sajt som jag snubblade in på av en slump!
  Salig blandning skrivet av en tjej som älskar mode, svaller och designerplagg!
  ENJOY!

  http://www.fancydesire.webblogg.se

  mvh. Katarina Silfverståhl