0
In Archive

bens and jerrys

Kom precis hem från skolan, var ute lite på stan efter och gick sedan ut med hunden. Var på 7eleven och köpte en Bens and Jerrys cookie dough glass med vaniljglass och bitar av kaksmet. Så gott! :) Lite syndigt dock men jaja, på måndag ska jag på yoga ändå…

Jag älskar min lilla clutch "marc wannabe" plånbok.  Så himla underbar… Köpte förresten nya Fredag idag också. Ganska tråkig som vanligt var den. Hälften av den är ju med i varje nummer och resten av bilderna är så himla dålig kvalitée pga pappret att man inte orkar anstränga sig att läsa. Ska förresten köpa nya Veckans Nu! lite senare eftersom att den kommit ut. Där har man lite juicy skvallerbilder ;)

Kom förresten på att Summers heta pojkvän i OC heter Zack… Trist att det bara fanns en bild typ:
zack

You Might Also Like