0
74 In Inredning

Tävla och vinn en modeillustration!

Contest

Känns väggen i sovrummet lite kal? Eller har du ingen aning om vad du ska ge bort i present till någon nära?
Nu har du chansen att vinna en inramad och signerad modeillustration. Vinnaren får välja en av de tre illustrationerna ovan.

För att vara med och tävla:
Skriv några korta rader om dig själv i kommentatorsfunktionen vem är du som läser? Välj sedan vilken av illustrationerna du helst vill ha om du vinner.

Vinnaren presenteras på måndag – det blir som en liten midsommarpresent från Lolitabloggen :)
Lycka till!

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply
  Julia
  24/06/2007 at 4:40 pm

  Mitt namn är Julia och jag bor i en liten håla utanför Norrköping vars största (och enda) sevärdhet är två gamla runstenar, vilket inte är sådär förskräckligt stimulerande. Min kreativitet får jag istället utlopp för i skolan där jag läser musik med yrkesinriktning, till hösten ska jag påbörja mitt andra gymnasieår, och det är enormt roligt men också väldigt tidskrävande.
  Ett av mina största intressen (förutom musik) är jakt, men då pratar jag inte om jakt efter stackars små älgar. Nej, jakten efter han med stort H, det godaste kaffet, den sötaste klänningen, det ständigt borttappade läppbalsamet eller något helt annat.
  Jag innehar en stor förkärlek till glass, långa meningar (med kommatecken och paranteser), mina söta vänner, skärgården, ny och ej sönderlyssnad musik, vackra fotografier, mode med personlighet bakom och stjärnklara nätter.
  Om jag skulle vinna skulle jag bli hemskt glad för tavla nummer 3!

 • Reply
  Dress Like a Princess
  24/06/2007 at 3:28 pm

  Heej! Sandra heter jag, 19 år men fyller 20 nästa lördag. Bor i Borås och har nyligen tagit studenten, ska jobba nu i sommar och samla pengar till en långresa i början av nästa år. Älskar dina illustrationer och har väldigt svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst men jag får nog säga nummer 3.
  Ha det underbar!
  Kram

 • Reply
  Linnea
  24/06/2007 at 3:10 pm

  Jag heter Linnea och är sexton år. För mig handlar mode om att känna sig vacker. Om det innebär att jag ser ut som alla andra eller helt udda spelar ingen roll. Bara jag känner mig nöjd med mig själv. Då blir jag gladare. Och trevligare mot andra- och skapar på så sätt (idet långa loppet :) kanske än liite gladare värld.
  Mode är så kreativt- det finns inga rätt eller fel. Bara vad man själv tycker.

 • Reply
  S
  24/06/2007 at 1:34 pm

  Skulle en av tavlorna representerar mig så skulle det definitivt vara tavla nummer 2. Jag är en glad tjej man aldrig har tråkigt med som älskar glada färger!
  Shopping, fotografering, illustratering och mycket mer gör mig till en tjej med sprudlande energi! Med ett rum av kärlek och massor av färger skulle tavla nummer 2 passa perfekt :)

 • Reply
  Malla
  24/06/2007 at 12:25 pm

  Hej! Jag heter Malin och bor i Västerås. Har två katter som är 6 år och heter Maya och Flisan. Jag jobbar som ekonom men vet inte tiktigt om det är det som jag jag vill bli “närjag blir stor”. Jag har nyligen flyttat till en större lägenhet och
  jag trivs super men väggarna gapar tomma på vissa ställen och man kan ju inte sätta upp vad som helst, det måste ju kännas rätt. Tavla nr.1 kändes rätt!

 • Reply
  Bettan
  24/06/2007 at 9:26 am

  Hej hopp! Mitt namn är Elizabeth men alla mina vänner kallar mig Bettan så jag heter det mer eller mindre numera. Jag är 16 år och bor i Örebro. Till hösten blir det gymnasiet då det ska läsas NOT med inriktning industriell design. Jag är en hästnörd och musiknörd med ett stort intresse för konst (jag tecknar och målar själv) och en fascination för mode. Jag har alldels nyligen hittat till din blogg men eftersom den är så inspirerande planerar jag att återkomma, frekvent. Om jag nu mot all förmodan skulle vinna så skulle jag inte ha något emot #1.

 • Reply
  Lina
  23/06/2007 at 10:13 pm

  Hej hej. Jag är en av hittills (vad jag vet) två Lina Anderssonare som bloggar i bloggvärlden. Jag är 22 år gammal och har redan börjat känna av ålderns höst genom att minnet är som en guldfisk, däremot kommer jag ihåg oviktiga saker som alla andra skiter i att lägga på minnet. Jag har en lång titel som bokhandelsmedhjälpare, dvs jag säljer böcker! Vilket jag har blivit rik på (i antal böcker) och jag gillar allt som man har på sig, absolut mest det som sitter utanpå trosorna och bhn. Har även börjat få en allt mer starkare dragning till skor med klack (kan beror på att jag “nyss” lärt mig gå i dem men bara max 5 cm inkl allt) och väskor fast den jag har nu har vart med i nästan ett helt år, ett fynd från KL kastar byter man inte ut är dock lite sugen på min sommriga knallrosa Roxy bowlingväska nu… hmm.. Pix pax för ettan, tror jag. Jo ettan pax på! Bye bye Lina

 • Reply
  Lisa
  23/06/2007 at 9:06 pm

  Halloj! Kommentaren nedan är från Lisa, 16 going on 17. Bloggare, fashionqeek (ser nämligen helst djupare än det ytliga inom modet, är dessutom en hårt pluggande elev) & en glad tös från en jobbigt liten by i Hälsingland. Fritiden tillbringar jag gärna på dansgolvet med vännerna eller hemma med familjen & långa middagar, spel & diskutioner som heter duga! Har för övrigt dåligt lokalsinne och beslutsångest vad gäller allt från mat till klänningar -och i det här fallet tavlor- men i slutändan kommer ändå ett beslut! Adios! /Lisa

 • Reply
  Annie
  23/06/2007 at 7:22 pm

  Jag heter Annie och är 16 år. Jag tycker om att skriva listor och drömma om kläder, väskor, möbler, tapeter, ja allt i stort sett som gör vardagen en smula intressantare. Jag har följt din blogg sedan några veckor tillbaka och älskar den såklart. För tillfället drömmer jag om den fantastiska Chloé-jackan (http://www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=61356) som du hade med i ett kollage för ett tag sedan. Jag ska börja andra året på gymnasiet (samhäll/kultur)efter sommaren och skulle inte tacka nej till en snygg tavla att pigga upp mig under vad som sägs vara det jobbigaste året… Jag var med i en lottning och att få bo och läsa i Paris ett år men det gick åt skogen (vilket nedköp, jag har till och med läst franska i 5 år). Men jag flyr nog från det här landet så fort jag är klar med skolan :)
  Kram /Annie (den första är min favorit men skulle verkligen inte tacka nej till någon av dem)

 • Reply
  Eia
  23/06/2007 at 6:44 pm

  Vem har gjort de fina illustrationerna?

 • Reply
  Linda
  23/06/2007 at 2:43 pm

  Jag heter Linda och bor i en liten by i blekinge som heter mörrum. mitt största intresse är mode. jag älskar det. älskar även att sjunga & dansa !
  Jag är 15 år, så jag går inte på gymnasiet än, men när jag gör det tror jag att jag ska gå handel, kanske för att få jobb i klädaffär. men helst av allting skulle jag vilja bli en ny sofie fahrman eller ebba von sydow, de är min största dröm. om jag vann tavlan, skulle jag vilja ha nummer två. fast egentligen kvittar det, för alla var superfina , och skulle passa jättebra på mitt rum! kram / Linda

 • Reply
  Matilda
  23/06/2007 at 1:54 pm

  Goddagens & Glad Midsommar i efterskott. Mitt namn är Matilda och jag bor i en väldigt liten håla som heter Söderköping. Jag ska börja gymnasiet nu till hösten på gymnasiet & hade tänkt och gå en linje som heter Stil & Trend. Eftersom jag vill bli designer och är en kommande modell ( har kontrakt med Elite models )var denna linje perfekt för mig. Är rysligt förtjust i, som nästan varenda tjej, mode och på din blogg hittar jag min dagliga inspiration. Mitt rum ser just nu förfärligt ut, men ska måla om och fixa i ordning det nu i sommar så då skulle tavla nr 2 passa perfekt till min nya kommande inreding och färg på väggarna. Hoppas en värdig vinnare vinner :) Ha en bra dag! Kram Matilda.

 • Reply
  Carro De
  23/06/2007 at 11:45 am

  Hejhej! Jag är en snart 14-årig tjej från Närke. Jag drömmer precis som du att få ha de där perfekta Jimmy Choo skorna i garderoben, att få finna den där underbara Chloe klänningen som man drömt om i månader på rean. Men turen tycks aldrig komma! I vintras fick mitt rum en behövlig makeover. Väggarna vart vita & bruna men också fruktansvärt kala. Tavla nr 2 skulle ge den färgklick mitt rum behöver. Ha det bra! =)

 • Reply
  Weronica
  23/06/2007 at 11:26 am

  Men hållå! Jag vill vinna numero 2! En glammig egotavla för en småbarnsmamma som skulle passa ypperligt till min stundande 35-årsdag! Med passion för mode, design och vackra ting fastnade ögat direkt för den tavlan. Trevlig helg!

 • Reply
  Malin
  23/06/2007 at 10:46 am

  Jag är en 21-årig tjej som njuter av dina härliga inlägg och framförallt dina vackra kollage. Jag jobbar som städare och din blogg ger mitt liv lite glamour ;) I höst ska jag börja plugga. Om jag har turen att vinna skulle tavla nr 1 passa utmärkt på min vägg. Trevlig midsommar! (i efterskott…)

 • Reply
  Jennie
  23/06/2007 at 9:17 am

  Jag är en tjej på 21 år som mer än gärna skulle sätta upp tavla nummer ett på väggen i min lägenhet som verkligen är i desperat behov av väggprydnad! Jag ska påbörja en 3-årig designutbildning till hösten och en vacker illustration på väggen skulle skänka både ögonfröjd och inspiration.

 • Reply
  Jenny
  23/06/2007 at 8:27 am

  Hej, mitt namn är Jenny, en 18 årig hästtokig tjej som i höst börjar mitt sista år på gymnasiet, skrämmande! Jag har
  idag faktiskt plockat ner alla mina saker från min största vägg i mitt rum, och det ser väldigt kalt ut där just nu, därför skulle jag gärna vilja ha tavla nr1 att pryda den med! Kramar!

 • Reply
  Maria
  23/06/2007 at 8:13 am

  Hejdu :D Jag heter Maria och är en positiv tjej. jag älskar att skratta och att läsa bloggar det gör jag jämt och ständigt. Musik är min drog och jag spelar gitarr och dansar. Shopping är underbart , när man har pengar. Din blogg inspirerar och är så fin att bara titta på :D Om jag vann skulle det inte spela någon roll vilken tavla jag fick , alla är fina !

 • Reply
  Malin
  23/06/2007 at 6:55 am

  Hej!
  jag är Malin en konst tokig tjej vars mål i livet är att jobba som illustratör. Jag bor bara några mil i från stockholm,så all shopping sker i huvudstaden:) För tillfället har jag fått gjöra ett uppehåll i mina högskole studier till Informativ illustratör i och med en depression. Men om jag skall vara helt ärlig så är det här uppehållet det bästa jag har gjort för mig själv.
  Om jag skulle vinna skulle illustration nummer 1 vara det självklara valet!
  kram

 • Reply
  Louise
  22/06/2007 at 10:45 pm

  Hej! Louise heter jag, kallas Lou. Är 18 år och fyller 19 i augusti. Jag bor med mina föräldrar och min syster i ett hus lite utanför Arvika, världens ände,men ska snart flytta hemifrån så tavla nummer 3 skulle vara perfekt! På fritiden jobbar jag extra på en mataffär för att kunna syssla med mina största intressen – kläder, shopping och nöjen. Trevlig midsommar! (om än lite sent… :P)

 • Reply
  sophie
  22/06/2007 at 9:25 pm

  hej jag heter sophie och jag skulle också vilja vinna en tavla. Nr 2, tack. Ett tag missbrukade jag läkeroltabletter, nu missbrukar jag alkohol, mwhehe. fast jag är bara 14. jag tycker inte om att shoppa, får ont i huvudet -det är så synd om mig- men jag tycker om kläder ändå. Tycker att hippiesleazeglamrockstilen är tuffast, älskar blåmärken, brukar räkna mina och titta på när dom skiftar i färg. Jag tycker om min mirakelcykel också, den tar mig till ställen.

 • Reply
  Filippa
  22/06/2007 at 7:39 pm

  Jag heter Filippa och är sexton, snart sjutton år gammal. jag bor i en liten stad (kanske kan kalla det håla) i mellersta Sverige. jag är kanske inte den som man först tänker på läser modebloggar – jag gillar mode men vågar inte. Man kan väll säga att jag är en sån tjej som syns i bakgrunden men för det mesta aldrig hörs… Min hemliga passion är iallfall mode och jag vill bara att du ska veta att jag tycker att du gör ett toppenjobb; du inspirerar! Jag skulle välja tavla nr 2!

 • Reply
  Filippa
  22/06/2007 at 7:38 pm

  Jag heter Filippa och är sexton, snart sjutton år gammal. jag bor i en liten stad (kanske kan kalla det håla) i mellersta Sverige. jag är kanske inte den som man först tänker på läser modebloggar – jag gillar mode men vågar inte. Man kan väll säga att jag är en sån tjej som syns i bakgrunden men för det mesta aldrig hörs… Min hemliga passion är iallfall mode och jag vill bara att du ska veta att jag tycker att du gör ett toppenjobb; du inspirerar!

 • Reply
  Anna-Erica
  22/06/2007 at 6:23 pm

  Anna-Erica, snart 18, från norrlands skogar sitter här och läser din blogg var eviga dag! Mode är extremt viktigt i mitt liv och jag strävar mot att bli designer själv (din mammas illustrationer är fantastiska). Jag är väldigt kreativ av mig och älskar allting som har med sång, skådespeleri, teckning, måleri, design, musik osv att göra. Har just flyttat ihop med min pojkvän och för tillfället är vår lägenhet lite tom – det skulle passa fint med de där snygga tavlorna på våra kala väggar! Hoppas du får en fin midsommar Lolita! /A.E

 • 1 2

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.