0
10 In Beauty

Hot in the sun

Hot beauty

Smink med solskyddsfaktor är inte bara smickrande för brännan utan även välgörande för hyn. Här kommer sex av mina favoriter som jag skulle vilja testa.. Fast egentligen behöver man ju inte så mycket på stranden, lite läppfärg och skimmer räcker (beroende på hur man prioriterar med smink) :)

1. Guerlain terracotta bronzing gel SPF 8 – en lätt och återfuktande gel som ger hyn en naturlig "glow" och har en lätt brun-utan-sol effekt. Mycket bättre för den känsliga hyn i ansiktet än sol! Och så har den lite solskyddfaktor också..

2. Benefit Hollywood Glo – ger hyn skimmer med ljusreflekterande pigment som framhäver solbrännan precis där den ska framhävas. Appliceras över sminket och ger en perfekt finish.

3. Balmshelter tinted moisturizer SPF 18 – en återfuktande kräm som är lätt färgad ("tinted") och ger hyn en fräsch glow. Har dessutom en hög solskyddsfaktor vilket är utmärkt för stranden – den ger hyn fukt (havet torkar ut) och skyddar samtidigt mot solens strålar samt gör hyn i ansiktet tillfälligt brunare. Bättre än att sola! :)

4. Sue Dewitt tinted moisturizer SPD 30 – nu snackar vi solskyddsfaktor! Den här produkten jämnar ut hyns färgton, återfuktar, skyddar mot solen och ger en snygg glow. Måste testa..

5. Stila bronzing powder SPF 15 – solskyddsfaktor på bronzern är genialiskt, applicera den lätt över hela ansiktet och lite extra på kinderna. Hyn blir glittrande solkysst, kindbenen framhävs och ansiktet skyddas mot solen!

6. Vincent Longo lipstick SPF 20 – glöm inte att skydda läpparna! Hyn är tunnast kring ögonen och läpparna – smörj därför in extra på de områdena för att förhindra förtidsrynkor och solbränd hy. Varför inte ha en snygg färg på läppstiftet också? :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Veronica
  17/06/2007 at 12:27 pm

  Produkt nr 4 låter precis som det jag har letat efter. har dock aldrig hört talas om märket, finns den att köpa här i stockholm?

 • Reply
  Danni
  16/06/2007 at 9:30 pm

  Jag har Hollywoodglowen men jag har aldrig riktigt förstått hur den ska användas, det klarnade dock lite nu :)
  Annars lät 3:an och 4:an helt genialiska!

 • Reply
  Sandra
  16/06/2007 at 8:19 pm

  Bra blogg! :)

 • Reply
  sorbonne
  16/06/2007 at 7:55 pm

  Ok, nu verkar min webbläsare ha lugnat ned sig. JAg ser bilden! Tack så jättemycket för berömmet!

 • Reply
  sorbonne
  16/06/2007 at 7:52 pm

  Åh, vad glad jag blir! Jag har windows explorer, och brukar faktiskt inte ha problem med det. Men det kanske är en tråkig tillfällighet.

 • Reply
  Lolita
  16/06/2007 at 6:38 pm

  Sorbonne: Jaa det är du =) Men vad skumt och tråkigt att du inte ser bilden! Vilken webbläsare använder du? Brukar du ha problem med att se bilder på vissa sidor?
  Natalie: Märket finns att köpa på Cow parfymeri (Mäster Samuelsgatan 9, en tvärgata till Biblioteksgatan).

 • Reply
  Natalie
  16/06/2007 at 5:38 pm

  Gillar verkligen färgen på läppstiftet, men var hittar man V.L.? Åhléns City, NK?

 • Reply
  sorbonne
  16/06/2007 at 4:51 pm

  Vad kul att jag är dagens blogg. Visst är jag det?, jag får nämligen inte upp den bilden på min dator, men om jag klickar kommer jag till mig :)

 • Reply
  Julia
  16/06/2007 at 4:27 pm

  Åh, jag älskar guerlains produkter ;)

 • Reply
  Johanna
  16/06/2007 at 4:19 pm

  Jag skulle behöva lipsticket. Jag glömmer alltid att skydda läpparna!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.