0
1 In Beauty

Svårt att pricka rätt? Helrätt!

The other side

Den höga knuten har varit otroligt populär nu i flera säsonger – inte minst på Stockholms modevecka. Men nu i vår verkar den ha fått sig en konkurrent, på ett flertal visningar var det sneda frisyrer à la 90-tal som dominerade. Den låga snedtofsen, den höga knuten fast på ena sidan huvdet osv… Så vill man vara först ut med det senaste så gäller det alltså att vara lite extra slarvig imorgon när man sätter upp håret… ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lisa
    09/09/2007 at 8:55 pm

    Tycker att det är jättesnyggt med knut och så, men mitt hår är så kort (till axlarna) Och det ser inte alls bra ut på mej själv, är som en pluttig liten knut :(

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.