0
0 In Archive

Of silver and roses.

De här Marc Jacobs ballerinorna i silver från neiman marcus är så söta. De skulle passa till allt, och det söta är att de är så låga framtill vid tån. I really got a thing for ballerinor på sista tiden. Det är ju typ det enda jag kollar på hos skor. Kanske inte så passande nu i vinter men jag har ju redan stövlar tills kallare väder.
Det härliga med ballerinor är att man alltid kan ha dem i väskan, så lätta att ta med och om man tröttnar på sina klackar/gympaskor eller stövlar så är det så lätt att byta och bli fin på direkten.
Marc Jacobs

Nikki Geula, ganska okänt för mig men de här örhängena var ju jättesöta. Stenarna ser ut som några slags kola- eller smörkarameller.
Nikki Geula at Net a Porter

Och sen lite klänningar. Tacka H&Ms  svarta Gloss Opaque 70den strumpbyxor som gör det möjligt att ha klänningar hela vintern utan att förvandlas till frosty. Den här Audrey Hepburn romantiska, Nicole Miller klänningen är verkligen ett elegant kort. Jag skulle dock aldrig ha tillfälle att bära den, skulle liksom se lite för drottningaktigt i skolan. Däremot till vårbalen… Fast jag önskar att man kunde ha sånna här klänningar varje dag. Jag personligen passar mycket bättre i sånt än i jeans och hoodtröja. Glamour på hög nivå.
Nicole Miller

Ett lite mindre svårsmält alternativ är ju den här söta klänningen från Moschino Cheap and Chic. Rosenklänningar är verkligen aldrig fel. Och den här skulle ju passa till de flesta färgerna bara inte leopard :P. Jag märker att jag gått och skaffat mig något nyfunnet intresse för Moscino Cheap and Chic. Många av kläderna jag kollar på är nästan alltid just Moschino:
Moshino Cheap and Chic

Och nu är det helg. Skönt.
När jag kom hem klockan tre somnade jag och vaknade sju. Snacka om välbehövd sömn. Någon annan mer ambitiös hade ju joggat eller tränat lite på den tiden, but i´m not that person ! :P
Orka bli svettig och flåsig, om jag vill vara nyttig och iform tar jag bara mindre potioner istället. Det är liksom inte värt att springa 7 mil för en chokladkaka. Då skippar jag den hellre.

För er som längtar till våren har Style äntligen sattit upp guiden till våren med festerna, visningarna och märkena.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.