0
0 In Archive

filmkväll

Ikväll blir det lite film med kompisarna, fredagar är ändå sköna i skolan.
Idag hade jag förresten flätor, så sött. Idag ska jag nog locka topparna lite så att jag får lite korkskruvar tills imorrn. Korkskruvar och mörkröda naglar. Måste förresten klippa topparna snart, men inte uppklippning, är lite trött på det och nu har ju mitt hår äntligen växt ut, långt och utan uppklipp, bara lite etapper där fram. Det är volym ändå så jag orkar inte ha uppklippning längre…

För en gångs skull är jag lite ledig, har inga läxor, behöver inte vara någonstans förutom ikväll, har ingen tid att passa. Det är härligt. Men jag blir liksom ändå stressad för då vill man hinna med allt kul på den lilla lediga tiden man har.

Aja nog prat. Nu är jag hungrig och ska äta.

Related posts:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.