0
0 In Archive

Time is for free, so why buy an expensive watch?

Är på jakt efter en söt, billig klocka som jag kan ha ett tag och sedan slänga bort. Ebay har ju endel billiga varianter, bilderna är ju jätte fina men är klockorna verkligen så fina för $5? Alltså, det är ju klart att man inte kan förvänta sig äkta skinn och så, men man vill ju gärna få hem klockan på bilden och inte någon helt annan… Någon som vet??

Okej, jag har massa plastklockor, däribland barbie och Harry Potter, men jag är lite seriösare än så /inte så jätte men endå :P/. Sen har mamma två äkta Rolex klockor men ärligt talat så är jag lite för ung för det. Alltså, jag vågar inte bära något så dyrt, kan ju tappa eller bli rånad. Så därför är billigt bra i kort period.

Aja den här är lite söt, gillar när det flyter runt saker i uret:
Cheap Watch

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.