0
3 In Archive

spring previews…

I vår vill tydligen Imitation of Christ /som bland andra använde Scarlett som modell/ att vi ska dra upp våra käraste 50-tal jeans i otvättad, klassisk modell, till midjan… Här är lite vårbilder från style.com

Scarlett imitation of christ

…och förvandlas till Steve Urkel i sann Marilyn Monroe anda :P

IOC hög midja

Och på tal om Imitation o Christ /som håller på att slå igenom big time/ så är här en backstage bild från en av visningarna. Jag tyckte bara att modellen till högers bruna linne med små blomdekorationer, var för sött:

backstage at imitation of Christ

Och en annan relativt ny designer för mig är Kenneth Cole. Riktigt snygga vårsaker faktiskt, hoppas han håller det här måttet uppe. Här med en av mina favoritkombinationer, blått och rött:

Kenneth Cole

Och här, elegant men ändå edgy:
Kenneth Cole2

Sedan lite fester och happenings :) Jag har ingen aning om vem Rachel Roy men väldigt snygg stil har hon i alla fall… Snygg Fendi Spy och läckert att matcha leopardskor med blå topp.. Som jag gjorde i måndags. Skärpet och kjolen är också snygga. Det är som om vi har samma stil :P

Rachel Roy

Och coola, höftsvingande Shakira visade sig på Fashion Rocks party i den här undersköna kreationen och visade att hon är så mycket mer än en tvättbräda med lera. Jättesöt "stjärnhimmel" klänning, speciellt rosetten framtill:

Shakira at Fashion Rocks party

Så nu blev jag ruskigt shoppingsugen, och plötsligt behöver jag det här från netaporter.com:

Catherine Malandrino white romanticmissonicardiganMoschino cheap and chic skirtNarciso Rodriguez black skirt

Den där romantiska och viktorianska lilla blusen från Catherine Malandrino,
Genomskinliga Missoni bakelsewrapen,
Mönstrade pepparkakskjolen från Moschino Cheap and Chic och
Den perfekta svarta kjolen som jag hittade från /är inte det här vääldigt märkligt/ Narciso Rodriguez. Alltså hans kläder förföljer mig verkligen! Allt som jag tar en titt på och verkligen, veerkligen gillar visar sig alltid vara Narciso. Snacka om att jag har hittat min äkta "it" designer…

Den här lilla outfiten är lite somrigare men också jättesöt från Day Birger et Mikkelsen:

day birger et mikkelsen

Perfekt, romantisk kjol, och coolt hur det blåa i den matchas med halsbandet.

Och som en liten avslutning får söta Amerie en liten stund i spotlight. Med Koreansk/Afrikansk Amerikan blandning ser ju Amerie hur cool som helst ut: En mulatt asiat. Och med fin röst och bra låtar har hennes låtar Touch och 1 thing blivit direkta hittar:

amerie

You Might Also Like

 • N|.
  11/09/2005 at 7:20 pm

  *ler* Spelar ingen roll. Man får inte använda andras bilder oavsett om det är din personliga blogg – bilderna ägs av fotografen. Mig är det skitsamma men glöm inte vad jag sagt om någon fotograf drar dig inför rätta för upphovsrättsintrång. För det är faktiskt vad det är. Själv snor jag bilder då och då, så ofta jag kan frågar jag om jag får använda bilden. Men ibland snor jag – och jag vet om farorna. Så – “låna” (=stjäla) så mycket du vill – bara du inser vad som kan hända.

 • Anonymous
  11/09/2005 at 2:39 pm

  Stjäla bilder? Jag tycker att det är ganska uppenbart att de är från style.com och net a porter.com samt google… Min blogg är ingen kommersiell tidning som når miljontals människor direkt, det är något som jag skriver för mig, personligen. Men tack ändå

 • N|.
  11/09/2005 at 1:44 pm

  Du är duktig att stjäla bilder. Passa bara så att ingen av fotograferna ser det – då kan du få ett cease or desist på dig.