0
In Archive

black is the new black

Idag har varit en låång dag. Först skola, sen åkte jag och några vänner till fältan och fikade och sedan fick vi plötsligt ryck och bestämde oss för att åka till gamla stan och fika på coffecup på västerlånggatan. Det var så härligt och sött att se gamla stan igen, men affärerna är som ni säkert redan vet värdelösa /till stor del/ eftersom att de är rena turistattraktionerna :P

Märker förresten att många hela tiden gnäller på svart på kläder men jag personligen tycker att svart är den bästa basen att utgå från. Det är snyggt, elegant och stilfullt, och dagar då man inte orkar anstränga sig är svarta plagg ett säkert kort. Dessutom verkar alla så himla irriterade över att svart är den största färgen inom modet i höst och vinter. Men snälla, man måste inte vara en modeslav, följ trenderna med måtta, överdriv inte. Finn bara inspiration i modet, följ det inte som något måste. Nuförtiden är ju nästan ingen stil ute, det handlar mer om kombinationer av mönster för säsongen men inte så mycket är ju ute.

Och förresten blir svart vad man gör det till. För att undvika "punkar"svart kan man ha lite finare skärningar, finare matrial och vackrare former på plaggen, man kan ha skor, accesoarer och väska i andra färger eller smink. Svart behöver faktiskt inte vara begravnings, deprimerande färg. Och om man tycker det, ja då kan man ju fortsätta att använda klassiska jeans och hoodtröjor i grått som alla andra 5 miljoner invånarna, men då ska man iaf inte hålla på att gnälla och jämra sig över svart och säga att det är "tråkigt" och "ointressant". För ärligt talat så är svart inte tråkigt, svart i rätt former och kombinationer är mystiskt och intressant. Och jag är inte den enda som tycker det, de flesta modeskaparna tyckte det. Till exempel: Chanel, den lilla svarta.

Aja ni förstår nog vad jag menar, alla får ju ha sin åsikt. Och min åsikt är att svart är hett, elegant och helt rätt i alla situationer så länge det bärs med stil och inte som förklädnad i syftet att dölja något.

Prada
PRADA

Chanel
CHANEL

Chloe
CHLOE

Gucci
GUCCI

Louis Vuitton
LOUIS VUITTON

Osv med de flesta andra visningarna för hösten 2005…

You Might Also Like