Vice & Rookies

Vice

Nu ska jag iväg till Vice-festen.
Hoppas ni får en underbar kväll allihop!

Och förresten… vill tacka alla för allt vackert ni har skrivit om min klänning och mig.
Ni är bäst.

Related posts:

Nygårdsanna s/s-08
Sthlm fashion week by Berns
elle-galan 09
Posted in: Uncategorized

9 Responses to “Vice & Rookies”

 1. Kajsa says:

  För mig spelar det ingen roll vart din klänning kom ifrån eller om det är din/lånad/hemknåpad/köpt. Jag ville bara säga att jag tycker att du var helt klart en av de absolut finast. Tyckte att urvalet av folk med stil och klass under ELLEgalan utifrån vad jag sett var rent ut sagt sjukt jävla tråkigt., Så typiskt svenskt att man ska komma i en minimalistisk svart klänningen med lite, vad man tycker “galna” skärningar eller så. Så kommer du i en klänning som är helt tokig och barnsligt kluddig på ett gulligt vis i färg. DET gillar jag. Och vanligen så läser jag inte din blogg eftersom jag tycker att du sällan, faktiskt aldrig, ger någon respons tillbaka. Men ja, jag var tvungen att säga att du var bland de fina. De som var något annat än svensk mainstream.

 2. Myggan says:

  Vill bara säga att det här är nog den bästa bloggen jag har läst! Vackra bilder, bra texter och mycket information om mode! Me like!

 3. Tobias says:

  Hoppas du hade en trevlig kväll igår =)

 4. malin says:

  Nu vill jag veta, är klänningen från elle-galan egensydd eller D&G ?!?! alla säger olika :)

 5. Lisa says:

  Ha det så bra på festen! Kul att följa dig på Ellegalan!

 6. Stina says:

  Åh Lolita, Katarina, jag MED! BERÄTTA SNÄLLA!! HUR GJORDE DU FÖR ATT FÅ TAG I KLÄNNINGEN??? VAR finns den?? JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR jag bara MÅSTE få veta! DU ÄR UNDERBAR!! helt otroligt KLOCKREN!!
  och den där klänningen kommer du kunna ha för evigt.
  snälla, pls, tell me.

 7. Amy says:

  alltså shit lolita! Hur kunde du få tag på en Dolce & Gabbana klänning? HUR HUR HUR! Måste få veta!!

 8. Ha en jättekul kväll!
  Och ja, din klänning var verkligen underbar ;)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?