0
2 In Archive

Ready, set – go!

NY

Nu är New Yorks modevecka igång! Det känns bra, älskar visningsinspiration… Visst – lite skumt är det att skriva om höstvisningar när det inte ens är vår men jag tänker såhär; vi kan alltid ha höstgrejerna redan i vår..

Hur känner ni?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  DC
  03/02/2008 at 3:49 pm

  attitydfylld bild!

 • Reply
  Elsa
  03/02/2008 at 2:57 pm

  Håller med, tkr det känns lite fel att börja tänka på hösten redan nu. Gud vad deprimerande, det är fortfarande snö ute o designerna försöker få oss att längta till nästa höst ;). Vore bättre om de hade de mitt i sommaren då de flesta tröttnat lite på värme o vill kunna använda sina koftor osv igen;)
  Men det jag verkligen ville kommentera var bilden, fy tusan vilken härlig bild!! Fotbollsnörd som man är så är det här den bästa bilden på LÄNGE, vart kommer den ifrån :)?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.