0
2 In Inredning

Fiktion och fantasi

Li Edelkoort siar om en höst där basplaggen får stå i skymundan för fantasin och fiktionen. Hon vill att modebranschen ska släppa på hämningarna och hänge sig åt livets goda – "livet är för tråkigt och shopping för trist" menar hon.

Jag tycker att det låter som en bra icke-trend för hösten. Att helt enkelt glömma allt vad hetskonsumtion och ängsligt trendsökande innebär och istället ge sig hän åt sin egen individualitet. Och låta detsamma gälla för hemmet..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  emelie
  05/08/2008 at 11:37 pm

  utsökta bilder må jag säga! :)

 • Reply
  Persephone
  05/08/2008 at 4:37 pm

  I love these interiors – I feel like I could live in any one of them very happily…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.