0
3 In Archive

Eley!

Eley!

Det ter sig mer och mer tydligt att det blir en färgglad höst för min del. Eller jag vill inte tuta i förhand, speciellt inte när det finns så mycket vackert svart men när jag bläddrar igenom Eleys visning så blir jag otroligt sugen på fruktiga, karamellaktiga mönster och lekfulla, flickiga skärningar.

Och så vill jag ha en fluga och en vit kappa också. Och allt annat på bilderna ovan.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  dannie
  12/02/2008 at 8:36 pm

  fina skor och fina ögonfransar gillade kappan och de fina skorna på tredje bilden

 • Reply
  Fanny
  12/02/2008 at 3:43 pm

  coola ögonfransar!

 • Reply
  veeendela
  12/02/2008 at 3:06 pm

  åh. så vackre ferger :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.