0
0 In Archive

Newsflash !

Okej ni fashionistor vet redan det här, men ni vet artikeln i aftonbladet och expressen med bilder på hur Kate Moss knarkar? Nu slopar H&M kontraktet med henne!

Och ärligt talat så tycker jag att det är bra gjort. Det kanske är långsökt, men om H&M hade behållit KM efter den här drogskandalen, så kanske många ungdomar hade tyckt att det är okej att knarka, att det typ är coolt och att man blir en riktig modell då.
Jag tror ärligt att H&M kommer att tjäna mer på det här än vad de hade gjort med hela Kate Moss kampanjen. Och Kate Moss riskerar definitivt att förlora de andra kontrakten hon har med bland andra Dior:
KM Dior 2005

Så vad tycker ni? Vill vi verkligen se mer av Kate Moss?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.