0
5 In Archive

Street meets sweet

Luella Spring/Summer 2008

Londons modevecka har kickat igång och här blir det nog inga dagliga uppdateringar då jag (och det känns lite elakt att säga det men) inte är så intresserad av deras designers. I varje fall inte efter neontryckströjorna som slog igenom så stort – man kan säga att jag tar en liten paus.. :P

Idag visade dock Luella och Marios Schwab sina kollektioner och det känns spännande! Marios har jag inte ens kollat på, jag sparar den karamellen tills senare :) Luellas kollektion gick hem (vem kan motstå ljuvliga blomprint och megastora majblomme-applikationer?) men jag vet inte riktigt om hon har utvecklats särskilt mycket. Visst är det viktigt att tidigt profilera sitt varumärke men har vi inte redan sett nördbågarna och lackväskorna? Stylingen var väldigt lik Anna Suis – slingor i olika nyanser i tovigt hår. Lite kul faktiskt, hoppas att modefolket går omkring i det i vår! Vem vet, jag kanske själv sätter in en lila syntetslinga á la femman ;)

Senare idag presenteras tröstprisvinnarna (och sörj ej, jag har redan en annan tävling på gång), vi gör en liten inblick i vad framtiden kommer att erbjuda tack vare er påverkan och ni kommer att få se ett par av mina favoritskor som ligger i dvala på grund av att de är extremt omoderna. Bland annat! :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  adele
  18/09/2007 at 5:54 pm

  åhåh, schjuuukt snyggggt ju. särsklit den gröna klänningen, vill ha!
  åh jag älskar din blogg. den är så jäkla snygg all the time. ;) keep going

 • Reply
  kim
  18/09/2007 at 8:17 am

  kul kläder! Om du vill se värdens dyraste pizza eller världens dyraste väska kolla in på min blogg!! Ha det bra!

 • Reply
  angelica
  18/09/2007 at 7:02 am

  riktigt snyggt men jäklar va smal den första modellen var!

 • Reply
  Natalie
  18/09/2007 at 7:01 am

  I like it, däremot tycker jag att den superkorta längden på klänningarna är lite svårburet!

 • Reply
  Anonymous
  18/09/2007 at 6:41 am

  jag gillar den första klänningen, den va cool :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.