0
1 In Konst

N gästbloggar

Gästinlägg

Är du rastlös? Finner du inget roligare att göra än att ligga i sängen och betrakta ojämnheter i tapetväggen? Unna dina ögon då en fransk Napoleonbakelse från 1964 – Jacques Demy’s Paraplyerna från Cherbourg. Rekommenderar verkligen denna romantiska berättelse om du som jag gärna spenderar dagen hemma med en ask praliner framför dvd:n då vinden brisar utanför fönstret.

Jag blev lite tagen off guard då jag inte hade förväntat mig att den inte innehöll en enda talreplik. Detta är något man dock vänjer sig med efter ett tag och slutet av filmen är något av filmhistoriens mest hjärtbrytande. Garanterar att du inte lär gå ifrån oberörd då den kan få den hårdaste MC-knutten att fälla en tår.

/ N

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    elin
    26/12/2007 at 11:25 am

    den har jag sett, jättesöt!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.