0
7 In Konst

Konst(igt) köp…

Mark Ryden

Blev så intresserad av konstgenren Pop Surrealism att jag klickade hem två böcker – är supernöjd med köpet! Speciellt med Mark Rydenboken (den röda) som är helt fantastiskt vacker i verkligheten.. Den kommer jag att kika mycket i. Ett tips för den som är intresserad av hans verk..

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Hej hej
  15/11/2007 at 12:21 pm

  Hej jag vill bara tipsa dig, du som har en populär blogg om ett inlägg på http://www.tyras.blogg. Du har nog stor chans att vinna:)

 • Reply
  Rebecca
  13/11/2007 at 9:29 pm

  Svar: Såå lite såå :D älskar din blogg! Insperation till max och underbara inlägg :)
  Och mycket uppdatering sånt gillas:)

 • Reply
  Anna
  13/11/2007 at 9:17 pm

  låter intressanta!

 • Reply
  maria Lindström
  13/11/2007 at 8:01 pm

  Snälla gå in och kolla på http://www.beinart.org. Aktiva surrealister! Många härliga målningar

 • Reply
  Lolita
  13/11/2007 at 7:26 pm

  Diba: Tack, vad glad jag blir! :D
  Blake: Tack! Vilken fin kommentar! :) Jag ska försöka lägga in fler bilder, önskar bara att jag hade en bättre kamera som inte krånglar så mycket..

 • Reply
  Blake
  13/11/2007 at 6:29 pm

  Hej! Du verkar vara positiv till förslag till din blogg och så så därför postar även jag ett. Vore OTROLIGT kul om du lade upp fler bilder på dig själv, då får man en starkare känsla av din personlighet, något som gör att man gärna återkommer till din blogg om och om igen! På de ganska få bilder du lägger upp på dig själv är du nämligen jättesöt och ser otroligt naturligt fresch ut! Annars, tack för en redan mycket lärvärd och inspirerande blogg! / Blake

 • Reply
  Diba
  13/11/2007 at 6:27 pm

  Du inspirerar mig jätte mycket, jag har en bild precis ovanför “kategorier” på min sida som länkar till din blogg, du får gärna kika in. :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.