0
2 In Archive

More Marc

Marc?

Måste erkänna att jag är lite besviken på Marcs s/s-08 väskor… Eller snarare – det känns som om han kan bättre. Kollektionen var underbar, en perfekt balansgång mellan konstigt och konstnärligt, och den hade en lekfull touch med en rejäl dos självdistans som på något sätt visade att man kan bära Marc Jacobs på en gala utan att vara en klädsnobb.

Men accessoarerna… Kanske är det ett ställningstagande? Att det viktigaste är vad som finns inuti väskan (därav clutchen på utsidan av den röda)? Eller är det dags att strypa ihjäl it-väskan (som med skärpet på den blåa)…?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Olyckssyster
  15/11/2007 at 4:24 pm

  Den fjärde är underbar. Marc är underbar.

 • Reply
  LisaMarie
  15/11/2007 at 10:10 am

  Jag tycker iaf att en blåa väskan ser jättesöt ut.. och den med en clutch utanpå är spännande. Men är det en riktig clutch som sitter fast på eller är det bara ett motiv i “tyget”? Ser inte det på bilden…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.