0
3 In Archive

Mystiken lockar…

Mystery Jewelry

Smyckena från Me&Ro är egentligen inte särskilt jag, men det är något med dem som känns lockande… De är mystiska och spännande och känns lite som potentiella favoritsmycken man sällan tar av. Att de är galet dyra förstör dock lite av mystiken för mig, priserna får dem att kännas väldigt LA – som en dyr grej att sälja på trendkänsliga människor. Lite likt Kabbalah (fast jag ska ju inte säga något som satt och knöt knutarröda band tillsammans med Anna i åttan och fäste kring handleden :P).. Aja grundtanken är fin, det är bara att leta budget, framförallt utomlands :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lolita
  11/06/2007 at 5:44 pm

  Jenny: Aa :)
  Amanda: Jaa lite magiska :)

 • Reply
  Amanda
  11/06/2007 at 1:22 pm

  Riktigt fina, de känns lite speciella också! =)

 • Reply
  Jenny
  11/06/2007 at 12:27 pm

  De var verkligen fina!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.