0
2 In Archive

Shocking Schiaparelli – Chockrosa

Shocking Schiaparelli

Finns det en färg värd att lägga på minnet i vinter så är det chockrosa. Och finns det en person att ha i åtanke när man tänker på denna färg så är det Elsa Schiaparelli. Åh, är det något jag saknar i modevärlden så är det hennes modehus – synd att det inte längre finns kvar… Tänk bara hur hennes butiker skulle sett ut… Chockrosa, feminina, blommiga, prinsesslika… Tänk påsarna… Silkespappret… :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Amanda
  05/11/2007 at 11:06 am

  Vad snyggt! Jag älskar rosa! Vill ha allt i rosa var köper man den? =)

 • Reply
  Anna
  05/11/2007 at 10:56 am

  jag har ett chanelläppstift som heter shocking och är i den färgen, måste ju vara en referens :) föresten så är jag mycket sugen på att provlukta på Elsas parfym, lite svår att få tag på bara. har du något tips?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.