0
9 In about Lolita

Måste ha någon gång – listan

What I always think of

Tänkte lite på den där listan och fick för mig att jag skulle sammanfatta sakerna jag brukar tänka på. Det visade sig vara en omöjligt uppgift – när jag väl ville konkretisera dem så kunde jag inte komma på några. Eller jo.. Fyra saker kom jag på.. :P

Tiffanyshalsbandet
– måste finnas i min ägo en dag. Vilket som helst. Som jag gillar dvs ;)
Manolo-skor – ska äga ett par en dag. För att se om de är så underbara som de verkar..
The Oscar de la Renta dress – jag har älskat Oscar ända sedan första gången jag bläddrade igenom mammas Vogue. Sen helgonförklarade Carrie dem genom att använda dem som poesi och nu bara måste jag ha en. So silly ;P
The beetle – en krämfärgad Wolksvagen bubbla cabriolet med krämfärgad interiör skulle aldrig sitta fel! :)

…nu är jag nyfiken på era listor!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Fioona
  31/08/2007 at 7:31 pm

  Själv gillar jag de ljusgröna – helt underbara! Kollade på en senast förra veckan! Dock har jag redan bil, en rosa bubbla, alltså den riktigt (gamla, från 50-60 talet) varianten av den nya beetlen =)

 • Reply
  Mici
  29/08/2007 at 1:07 pm

  oh, vad roligt! jag har precis börjat läsa din blogg, och nu ska jag också tänka ut en lista och skriva den i min blogg!

 • Reply
  Tina
  29/08/2007 at 6:58 am

  Jag vill också ha The Beetle :)

 • Reply
  Lilly
  29/08/2007 at 5:48 am

  ett par manolo, ja tack. dyrtdyrtdyrt men endag. och carrie är ju rätt bäst så det är inte alls löjligt :D ska nog hinne med ett sex & the city avsnitt innan skolan tror jag. yes!

 • Reply
  LisaMarie
  29/08/2007 at 5:32 am

  Åh vilken underbar bil! :D

 • Reply
  Annie
  29/08/2007 at 5:30 am

  Finfin lista! Ska tänka ut en jag också :)

 • Reply
  Maria
  28/08/2007 at 9:12 pm

  Kan verkliiiigen hålla med om skorna, klänningen och halsbandet, gotta have!

 • Reply
  Alexandra
  28/08/2007 at 9:05 pm

  åh fin bil!

 • Reply
  donnasandra
  28/08/2007 at 8:43 pm

  Hehe jag är tråkig och har nog ingen sådan lista

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.