0
3 In Archive

Uppdatera höstgarderoben

Updatera mera

Dags att börja uppdatera höstgarderoben? Det må vara fint väder men nästa vecka börjar skolan och som bekant drar den med sig en hel del oväder ;) Här är 5 tips på hur du kan updatera din höstlook genom att handla secondhand (har valt ut saker som förekommer ganska ofta i vintagebutikerna).

Kontorskorna –
byt ut skoletterna mot de låga, högklackade "kontorsskorna" i herrmodell. De ger den perfekta dam-looken till vilken outfit som helst utan att dominera över hela din stil.
Sjökapten – vida byxor behöver inte innebära 70-tal – släng på en dubbelknappt kavaj i marint stuk och kör på sjökapten-looken istället :)
Oväntat – visa att du är kreativ med personliga och oväntade färgkombinationer. Ett snyggt och säkert kort är att matcha en svart kappa med handskarna+väskan i roliga färger.
Fokus: axlar – investera i en välsittande 40-talsklänning där axlarna är lite större (alt mer markerade). Det är det enklaste och snyggaste sättet att komma iväg med axelvaddstrenden, man gör det bästa av saken helt enkelt :)
Blygsamt – den blygsamma mormorsaktiga koftan blir stor i höst. Leta upp en med fina detaljer och släng över en skinnjacka. Ljuva kontraster!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  kajsa
  14/08/2007 at 10:05 am

  superfint kollage

 • Reply
  Alicia
  14/08/2007 at 9:52 am

  Den mormorsaktiga koftan kommer bli en favorit hos mig!

 • Reply
  sorbonne
  14/08/2007 at 9:49 am

  Det är så härligt med ala listor om hösten som dyker upp nu – man blir verkligen inspirerad!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.